Zara İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Merkez Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu'nda eğitim gören öğrencilere yönelik gezi programı düzenledi.

Öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla düzenlenen gezi kapsamında öğrenciler Sivas’taki tarihi ve kültürel mekanları ziyaret etti.

Gezi sonrasında Sivas İl Müftülüğü Kadı Burhaneddin Kur’an Kursu ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programda İl Müftüsü Yusuf Akkuş öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Müftüsü Akkuş, hafızlığın sabırla elde edilecek büyük bir nimet olduğunu belirterek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Etkinliğe dair bilgilendirmede bulunan İlçe Müftüsü Burhan Al ise “Hafızlık yapan öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını artırmak, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak için gerçekleştirdiğimiz sosyal etkinliklerimize devam ediyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin gelişimi ve eğitimi için kurumumuzun imkanları ölçüsünce sosyal-kültürel faaliyetlerimiz devam edecek. Onlar her şeye değer.” diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan