Sivas İl Müftülüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sivas Belediyesinin katkılarıyla gençlere spor alışkanlığı kazandırarak moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla "Futbol Turnuvası" düzenledi.

Cami gençleri arasında kurulan takımların kıyasıya mücadele ettiği turnuvada kupa heyecanı yaşandı.

Final maçı sonrası Uğur Çiftçi Spor Kompleksi'nde düzenlenen Kupa Töreni'ne Sivas Valisi Salih Ayhan, İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, din görevlileri, gençlik koordinatörleri ve öğrenciler katıldı.

Turnuvaya katılan 16 takım ve 208 sporcuyu tebrik eden Vali Salih Ayhan, gençlerin yaz aktiviteleri ile zamanını en iyi şekilde değerlendirdiğini, akademik başarının yanında sosyal, kültürel, sportif etkinliklerin ve turnuvaların da önemli olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından turnuvada birinci olan Karainci Camii takımına birincilik kupası ve madalyaları Vali Salih Ayhan, ikinciliği elde eden Keziban Hatun İstiklal Camii takımına ikincilik kupası ve madalyalarını Belediye Başkanı Bilgin, üçüncü olan Köy Hizmetleri Camii takımına üçüncülük kupası ve madalyalarını Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tunç, dördüncü olan Ali Muhtar Camii takımına ise kupasını İl Müftüsü Akkuş takdim etti.

Editör: Mehmet Çalışkan