Kayseri Melikgazi İlçe Müftülüğü Hacı Hasan Efendi Kur'an Kursu Öğreticisi Hatice Kübra Dirican, beraber görev yaptığı öğreticiler, öğrenci ve velileri ile birlikte daha önce görev yaptığı Şırnak Kumçatı Nurşin Kur'an Kursu‘ndaki öğrencilere kışlık ayakkabı, kıyafet ve kırtasiye malzemesi ile oyuncak hediye etti.

Dirican’ın gönderdiği hediyeleri, Şırnak İl Müftü Vekili Halil Kılınç öğrencilere teslim etti.

Kılınç, "Hoca Hanım bizi arayıp böyle bir düşünceleri olduğunu söyleyince elimizden geldiği kadar yardımcı olduk. Bu ahde vefası takdire şayandır. Öğrencilerin hediyeleri alınca gözlerindeki mutluluklarına şahit olduk. Çok güzel bir duygu. Kayserili kardeşlerimize, Şırnak'taki minik yavrularımıza gösterdikleri bu vefalı davranıştan dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Kur'an Kursu Öğreticisi Dirican ise "Şırnak'ta üç yıl boyunca görev yaptım, çok güzel insanlar tanıdım, öğrencilerim ve aileleri ile aramızda sıkı bir bağ oluştu. Onlar için ne yapabilirim diye düşündüm. Hoca arkadaşlarım ve öğrencilerle kardeş kurs olarak belirlediğimiz eski görev yerimdeki öğrencilere böyle bir sürpriz yapmak istedik. Onların mutluluğu bizim için çok önemli." ifadelerine yer verdi.

Editör: Mehmet Çalışkan