Şırnak İl Müftülüğü bünyesinde hizmet veren din görevlileri ile TDV gönüllüleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı virüs tedbirleri kapsamında evlerinde geçiren çocuklara sürpriz bir kutlama yaptı.

Salgınla mücadelede Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmaları kapsamında vatandaşın hizmetinde olan din görevlileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yaş pasta ile çocukların bayramını kutladı. 

Öte yandan din görevlileri, Şırnak İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şırnak Şubesi iş birliğinde hazırlanan yardım kolilerini, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Müftülük Vefa Sosyal Destek Grubu Koordinatörü Halil Kılınç, Diyanet Haber'e yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Müftülük olarak her zaman özellikle çocuklarımızın, gençlerimizin ve yaşlılarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. 23 Nisan'da da çocuklarımızı unutmadık. Çünkü onlar güzel ülkemizin yarınlarıdır, geleceğimizdir. Biz çocukları çok seven, çocuklara çok değer veren bir Peygamberin varisleriyiz. Bu bilinçle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda evlerinde kalan çocuklarımıza sürpriz yaparak onları mutlu etmek istedik. Yine Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmaları kapsamında din görevlilerimiz ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayı dolayısıyla gıda kolileri dağıtarak destekte bulundu."

Editör: Mehmet Çalışkan