Antalyalı gençler, "Gençler Sabah Namazında Buluşuyor Projesi" kapsamında kentin simgelerinden kabul edilen, tarihi 13. yüzyıla uzanan Yivli Minare Cami'de buluşarak hep birlikte namaz kıldı.

Antalya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kredi yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü ile ortaklaşa “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” sloganıyla düzenlenen sabah namazı buluşması çağrısına genci-yaşlısı, kadını erkeği ile Antalyalılar kulak vererek Yivli Minare Camii'ne akın etti.

Gençlerin milli birlik, beraberlik ve manevi duygularını canlı tutmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığınca hazırlanan proje doğrultusunda Antalya Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kredi yurtlar Kurumu il Müdürlüğü tarafından organizasyon yapıldı. 

Yapılan programa Antalya İl Müftüsü Osman Artan, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kemal Önder ve diğer yetkililer katıldı.

Muratpaşa ilçesindeki Yivli Minare Cami'de bir araya gelen gençler, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Artan’ın yaptığı vaazın ardından dua etti. 

Namazdan sonra gençlere ve vatandaşlara tarihi Karatay Medresesi'nde Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından çorba ikram edildi.
 

Antalya Müftülüğü Diyanet Haber

Antalya Müftülüğü Diyanet Haber

Antalya Müftülüğü Diyanet Haber

Antalya Müftülüğü Diyanet Haber

Antalya Müftülüğü Diyanet Haber

Editör: Mehmet Çalışkan