Kursun ardında düzenlenen Futbol turnuvasına katılan öğrenciler, tüm hünerlerini ortaya koydu. 

Siirt Merkez Şeyh Tayyar Camii ile Hacı Abdullah Çelik Yaz Kuran Kursu öğrencileri arasında oynan final maçı büyük bir çekişmeye sahne oldu. Final maçını Şeyh Tayyar Camii öğrencileri kazandı.

Maçın ardından tüm öğrencilere dondurma ziyafeti verildi. Bu turnuvanın önümüzdeki yıl tüm Kur’an Kursları arasında düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Öğrencileri halı sahada ziyaret eden Siirt Müftüsü Ahmet Altıok şunları söyledi:

“Okulların kapanmasıyla beraber yaz Kur’an Kurslarımız başladı. Bu 2 aylık süre zarfında öğrencilerimize sadece öğretmek değil, aynı zamanda da eğlendirmekle de ilgilendik.

Bu sene bir kaç kursumuz tarafından gerçekleşen Yaz Kur’an Kursları arasındaki futbol maçları çekişmeli geçti. Bu sosyal faaliyetler kaynaşmayı sağlamaktadır. Bu ikili turnuvada Şeyh Tayyar Camimiz öğrencileri birinci oldular. Kendilerini tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizin böyle neşeyle bir araya gelmeleri kardeşliği pekiştirmektedir. İnşallah önümüzdeki sene de bu turnuvayı il genelinde bulunan tüm kurslarımız arasında devam ettirmeye çalışacağız. Daha geniş ve kapsamlı bir turnuva düzenleyeceğiz. Öğreticilerimizi, sosyal aktivitelere destek verenleri ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan