Siirt İl Müftülüğünü ziyaret eden Siirt Valisi Ali Fuat Atik, vekâletle kurban kesim organizasyonuna kendisi ve eşi hanımefendi adına kurban vekâletlerini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, İl Müftülüğü ziyaretinde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “2018 Yılı Kurban Bayramımızın Ülkemize ve İslam Âlemine hayırlar getirmesini dilerim.

Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş parolasıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının ortaklaşa düzenlediği Vekâletle Kurban organizasyonu her türlü takdirin üstünde güzel bir faaliyettir.

Kurban Bayramımızı Dünya Müslümanları ve mazlumlarıyla birlikte kutlama, birlikte sevinmenin ve bu mutluluğu paylaşmanın yardımlaşma ile olabileceğinin göstergesi, sembolü olan kurbanlarımızı tanımadığımız ve görmediğimiz kardeşlerimize gönderme fırsatını veren Rabbimize hamd ediyor, Diyanet İşleri Başkanlığımıza ve Türkiye Diyanet Vakfına da bu hayırlı hizmete öncülük ettiği için teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin.”

İl Müftüsü Ahmet Altıok da şu değerlendirmelerde bulundu: “Aziz Milletimizin güvenine layık sayısız hayrın, iyiliğin ve hizmetin öncülüğünü yapan D.İ.B ve T.D.V bu yıl da 145 ülkedeki milyonlarca yoksul insana ulaştırılmak üzere milletimizin emanet edeceği kurbanlarını ulaştıracaktır inşallah. Bu kutsi hizmette emek veren her kademedeki görevli ve gönüllü kardeşlerimize başarılar diliyorum. Rabbim herkesin hayrını kabul etsin. Türkiye’mizin semasını kaplayacak olan dualar hürmetine cümlemizi korusun. Sayın Valimizin kendi adına ve muhterem eşi Hanımefendi namına yaptığı vekâletle kurban bağışlarını Allah kabul buyursun. Muhterem Valimizin Müftülüğümüzü ziyareti ve vekâletle kurban kampanyamıza katkısından dolayı teşekkür ediyorum.”

Editör: Mehmet Çalışkan