Siirt’te bir sivil toplum örgütü tarafından düzenlenen Tabuta Sığmayanlar adlı programa konuk olarak katılan Taşdemir, Siirt İl Müftülüğünü ziyaret etti. 

Siirt İl Müftüsü ile görüşen şehit babası Taşdemir’in polis memuru oğlu, 03 Kasım 2017 tarihinde, 26 yaşında Diyarbakır’da görev esnasında şehit olmuştu. 

Şehadet haberini görev yaptığı camide cuma namazı öncesi alan İmam Hatip İbrahim Taşdemir yaptığı açıklamada hainlere meydan okumuş metaneti ve duruşu ile büyük takdir toplamıştı. 

Taşdemir, Siirt’i çok beğendiğini ve insanlarını sıcak ve samimi bulduğunu belirterek inşallah bizler de Siirtlileri İzmir’de ağırlamak için hazırız.

Taşdemir, Siirt’in manevi yönünün çok olduğunu, Tillo'yu, Veysel Karani Hazretlerini ve Tarihi Ulu Cami'yi ziyaret ettiğini ve çok duygulandığını söyledi.

Siirt İl Müftüsü Ahmet Altıok, kendilerini ziyaret eden şehit babası İbrahim Taşdemir’e “Tabuta Sığmayanlar” adlı programdaki konuşmaları ve metaneti nedeniyle teşekkür etti ve baş sağlığında bulundu. Ziyarette Siirt Müftü Yardımcıları Muhammed Özdemir ve Mehmet Şirin Ayral hazır bulundu.
 

Editör: Mehmet Çalışkan