Siirt İl Müftüsü Ahmet Altıok, din görevlileriyle birlikte şehir merkezinde bulunan liseleri ziyaret etti ve öğrencile Mevlid-i Nebi Haftası hakkında bilgi verdi.

Öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığınca Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında hazırlanan "Peygamberimiz ve Gençlik" adlı kitabı hediye den İl Müftüsü Altıok, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.s.) hayatını daha iyi öğrenebilmeleri için bu kitabı öğrencilere hediye ettiklerini söyledi.

Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Altıok: "Bugün dağıtımını yaptığımız kitabı Diyanet İşleri Başkanlığımız hazırladı. Bu yılki temamız "Hz. Peygamber ve Gençlik"tir.  Bu yılki programlarımız gençlere yönelik oldu. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve Kur'an'ı sevdirmek için gayret edeceğiz. Allah'ın rızası için, çocuklarımız bunu hak ettiği için, dinimizin emri olduğu için ve Hz. Muhammed'in (s.a.s.) yolu olduğu için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Programlarımız devam edecek, tüm vatandaşlarımızı etkinliklerimize bekliyoruz." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan