Diyanet İşleri Başkanlığı rehberliğinde, il ve ilçe müftülükleri koordinesinde ülke genelinde faaliyet gösteren 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında minikler karne heyecanı yaşadı.

Koronavirüs salgınına karşı Diyanet İşleri Başkanlığınca alınan tedbirler kapsamında tüm kurslarda olduğu gibi 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında de uzaktan eğitime geçilmişti.

Dönem boyunca Kur'an kursu öğreticileri rehberliğinde uzaktan eğitim gören minikler, karne heyecanını da koronavirüs tedbirleri kapsamında uzaktan yaşadı.

Bu kapsamda, Ladik İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında eğitim gören minik öğrenciler, birinci dönem karnelerini aldı.

Salgın sürecinde eğitim-öğretimin uzaktan sürdürüldüğü Ladik İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören minikler, karne sevincini evlerinde yaşadı.

Öğrencileri evlerinde ziyaret eden Kur’an kursu öğreticileri, miniklere karnelerini takdim etti.

Evlerinde ziyaret edilemeyen öğrencilere ise karneleri çeşitli hediyelerle birlikte posta yoluyla gönderildi.

Kur’an kursu öğreticileri, öğrencilerine mektup yazarak karne sevinçlerine ortak oldu.

Kur’an kursu öğreticilerine çalışmaları dolayısıyla teşekkür eden İlçe Müftüsü Ünal Öztürk, "İnşallah yeni dönemde öğrencilerimiz ve öğreticilerimiz birbirlerine kavuşurlar. Sağlık içerisinde kurslarında öğrenmeye, ilim ve hikmetle buluşmaya devam ederler. Bu vesileyle uzaktan eğitimle ilk dönemi başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi ve öğreticilerimizi tebrik ediyor, bu süreçte bizlere destek olan velilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum." dedi. 

Editör: Mehmet Çalışkan