Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde başlatılan “Yolun İyilik Olsun” yardım kampanyasına, Türkiye’nin dört bir yanından destek gelmeye devam ediyor.

Kampanyaya en anlamlı destek, il ve ilçe müftülükleri bünyesinde hizmet veren 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarından geldi.

Samsun İlkadım İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı İlkadım Şubesince Samsun'da da sürdürülen yardım kampanyasına, 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler, harçlıkları ile destek oldu.

İlkadım İlçe Müftülüğüne bağlı Kuşçulu 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarından biriktirdikleri 3 bin 128 TL’yi, İdlib'te ihtiyaç sahibi arkadaşlarına ulaştırılmak üzere İlkadım İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı İlkadım Şube Başkanı Seyfullah Çakır’a teslim etti.

Minik misafirlerini makamında ağırlayan İlçe Müftüsü Seyfullah Çakır, çocuklara teker teker teşekkür ederek, "Çocuklarımız böyle anlamlı bir yardım kampanyası ile yardımlaşma, vatan ve millet sevgisi, kardeşlik gibi değerleri öğrenerek ve yaşatarak bizlere örnek oldular. Aynı zamanda israf etmeme ve harçlıklarını faydalı işlerde kullanma noktasında da örneklik gösterdiler. Çocuklarımıza ve öğreticilerine çok teşekkür ediyor, böyle çalışmaların daim olmasını diliyorum." dedi.    

Editör: Mehmet Çalışkan