Samsun Bafra ilçesinde Kur’an Kursu Öğreticisi olarak görev yapan Ayşe Şengül, hafızlık gibi zor ve emek gerektiren bir eğitimi görevini aksatmadan tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı.

Hafız yetiştirdiği Altunyaprak Mahallesi Kur’an Kursu’nun aynı zamanda yöneticisi olan Şengül, hafızlığını tamamladı ve Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan Hafızlık Yeterlilik Sınavında başarılı olarak “Hafızlık Diploması” almaya hak kazandı.

47 yaşında ve 5 çocuk annesi olan Şengül, çalışmanın ve azmin sonunda başarının geleceğini göstererek başta meslektaşları olmak üzere hafız olmak isteyen çok sayıda kişiye örnek oldu.

Ayşegül Şengül’e hafızlık diplomasını yönetici olarak görev yaptığı Kur’an Kursu’nda Bafra Müftüsü Necmettin Kayar teslim etti.

Necmettin Kayar Şengül’ü başarısından dolayı tebrik etti; “Bu kadar meşguliyetin arasında Kur’an-ı Kerim’i hıfzetmek gibi büyük bir başarıya imza attınız. Bu başarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Başarınızın diğer öğretici ve öğrencilere de örnek olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Kur’an Kursu Öğreticisi Ayşegül Şengül’ü bizler de diyanethaber.com.tr ailesi olarak tebrik ediyor, görevinde ve hayatında başarılar diliyoruz.

Editör: Mehmet Çalışkan