Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlib’de savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları’na destek artarak devam ediyor.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriye'nin İdlib kentinde savaş mağduru aileler için "Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva" temasıyla inşa edilen İyilik Konutları'na, Bafra İlçe Müftülüğü din görevlileri ile hayırseverler 35 konut bedeli bağışta bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından “Bir İyilik Sıcak Bir Yuva” temasıyla yürütülen İyilik Konutu projesine destek olmak adına “Soğuk Günlerde Sıcak Yuvalar İçin Destek Vakti” sloganıyla yardım kampanyası başlattıklarını ifade eden Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, kampanya kapsamında 35 briket ev bedelinin Bafra Müftülüğü din görevlileri ve hayırseverlerin desteği ile toplandığını kaydetti.

Kampanyanın devam ettiğini belirten Müftü Kayar, “Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla müstakil olarak ev yaptırmak isteyen hayır sahibi vatandaşlarımızın bağışları Vakıf şubemizce alınmaya devam edecektir. Bu vesile ile kampanyaya destek veren Bafralı hayırseverimize, iş adamlarımıza ve hayırda yarışan değerli din gönüllüsü mesai arkadaşlarıma şahsım ve İdlib’deki mağdur ve mazlum din kardeşlerimiz adına teşekkür eder, hayırlarının kabulünü Yüce Allah’tan niyaz ederim.” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan