Koronavirüs salgını nedeniyle mağduriyet yaşayan ailelere destek olmak amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde ülke genelinde sürdürülen; "Vakit Türkiye İçin İyilik Vakti" yardım kampanyası kapsamında, din görevlileri, il ve ilçe müftülükleri koordinesinde ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor.

Sakarya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi, sokağa çıkmaları sınırlandırılan 65 yaş üstü vatandaşlar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi aileler için seferber oldu. 

Sakarya Müftülüğü din görevlileri ve TDV gönüllüleri, Sakarya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi iş birliğinde hazırlanan yardım kolilerini, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Yardıma ihtiyacı olan herkese ulaşabilmek adına çalmadık kapı bırakmayan din görevlileri, Ramazan ayında ihtiyaç sahipleri ile hayırsever vatandaşlar arasında köprü oluyor.

Öte yandan virüsle mücadelede üniversite öğrencilerini de unutmayan din görevlileri, salgın nedeniyle ülkelerine dönemeyen öğrencileri ziyaret ederek Sakaryalı hayırseverlerin nakdi yardımlarını ulaştırdılar.

Sakarya Müftülüğü koordinesinde Üniversite Kampüs Camii görevlilerince başlatılan yardım seferberliği ile Ramazanın ilk haftasında 200 öğrenci evinde kalan toplam 800 öğrenciye gıda ve nakdi yardım ulaştırıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan