21-26 Eylül 2021 tarihlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST'te Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Hafızlık Proje Okulu öğrencileri, "Mobil Çelebi Modern Seyahatname" isimli projeyle Türkiye birincisi oldu.

"Turizm Teknolojileri Yazılım Kodlama" alanında TEKNOFEST'e damga vuran ekip, Okul Müdürü Mustafa Bulut ve danışman öğretmen Ayhan Yağız ile birlikte Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş'i ziyaret etti.

İl Müftüsü Başiş'i "Mobil Çelebi Modern Seyahatname" projesi hakkında bilgilendiren gençler, projeye destek verenlere teşekkür etti.

Okul Müdürü Mustafa Bulut, Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin fen ve sosyal bilimler ile hafızlık olmak üzere iki proje kısmının bulunduğunu, diğer öğrencilerin de farklı alanlarda başarılara imza attıklarını söyledi.

Gençleri, öğretmenlerini ve okul yönetimini tebrik eden İl Müftüsü Başiş, kendisinin de Adapazarı İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu belirterek gençlere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çıkan kitaplarla birlikte çeşitli hediyeler takdim etti.

Editör: Mehmet Çalışkan