Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen “Gençliğe Değer” projesi kapsamında, Ferizli İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde lise ve ortaokul öğrenci temsilcilerinin katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıda Müftü Bedrisinan Yazıcı, ilçede sürdürülen gençlik faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 

Salı günleri yapılan gençlik buluşmalarının önemini ve bu programların daha koordineli ve yüksek katılımlı gerçekleşmesinin gerekliliğini vurgulayan Müftü Yazıcı, bunu başarmak için okullarda temsilcilerin belirlendiğini ve bu temsilciler aracılığıyla daha verimli etkinlikler yapılacağına inandığını ifade etti.

Ayrıca okullarda yarıyıl tatilinden sonra Gençlik Koordinatörlüğü tarafından “Erdemli Gençlik” konulu konferanslar verildiğini hatırlatan Yazıcı, içerisinde konferans salonu, kitap-kafe, teknoloji odası, oyun alanları ile çeşitli etkinliklerin yapılabileceği çok amaçlı salonların bulunacağı “Diyanet Gençlik Kompleksi” projesi ile alakalı çalışmaların da devam ettiğini belirterek inşaatın kısa sürede tamamlanacağı müjdesini verdi.

Daha sonra söz alan okul müdürleri ise İlçe Müftülüğüyle koordineli çalışmanın önemine işaret ederek bu çalışmaların devam etmesi gerektiğini dile getirdiler.

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Yılmaz, İlçe Müftüsü Bedrisinan Yazıcı, lise ve ortaokul müdürleri, gençlik koordinatörleri, din görevlileri ve öğrenciler katıldı. 


 

Editör: Mehmet Çalışkan