Rize Valisi Kemal Çeber, eşi Neslihan Ayan Çeber ile birlikte Rize İl Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Fener Çaykur Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

Öğrencilerle tek tek ilgilenip sohbet eden Vali Çeber, İl Müftüsü Naci Çakmakçı’dan 4-6 yaş grubu kurslar hakkında bilgi aldı. 

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Kur’an kurslarının 4-6 yaş sınıflarında eğitim gören miniklerin, erken yaşta aldıkları bilgilerle gelecekte daha faydalı bireyler olacağını ifade eden Çeber, "Bu tür hizmetler çoğu zaman fedakarlık gerektiren görevler. Gördüğümüz üzere sizler de bu anlamda üzerinize düşeni fazlasıyla yapıyor ve çocuklarımızın iyi yetişmesi için gayretle çalışıyorsunuz. Emeğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Temenni ediyorum ki hepimizin gayretleri ile yavrularımız geleceğe sağlam temeller üzerinde hazırlanırlar ve ülkemize, milletimize faydalı iyi birer insan olarak yetişirler." dedi.

Minik öğrencilerden sureler ve dualar dinleyen Vali Çeber, öğrencilerin yetişmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerine hediyeler verdi.

Vali Çeber, eşi ile birlikte yetişkin kadınların eğitim gördüğü Kur'an kursu sınıfını da ziyaret ederek yaklaşmakta olan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Editör: Mehmet Çalışkan