Rize Müftülüğüne bağlı Ketenli Köyü Kur'an Kursu öğrencileri, Ağrı’nın Diyadin ilçesine bağlı Tazekent Köyü İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere kıyafet, kırtasiye ve oyuncak hediye etti.

Din görevlileri rehberliğinde arkadaşlarına hediyeler gönderen Kur'an kursu öğrencilerini tebrik eden İl Müftüsü Naci Çakmakçı, “Öğrencilerimizin kendi olanakları çerçevesinde böyle anlamlı bir çalışma yapması bizleri gururlandırdı. Hepsini kutluyorum. Bu tür iyilik faaliyetlerini, örnek teşkil etmesi ve teşvik olması açısından duyurmamız gerektiğini düşünüyorum. Öğrencilerimize ve hocalarına teşekkür ediyor, Rize’den Ağrı’ya selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz.” dedi.

Kur’an kursu öğrencileri ise “Bizim imkanlarımız iyi. Rahatlık içerisinde eğitimimize devam ediyoruz. Kısıtlı imkanlar içerisinde okumak zorunda kalan kardeşlerimiz, bizim sahip olduğumuz imkanlara sahip değiller. Kardeşlerimize bir nebze olsun katkıda bulunmak maksadıyla harçlıklarımızdan biriktirdiğimiz paralarla ve hocalarımızın da destekleriyle böyle bir yardımlaşma faaliyeti gerçekleştirdik. Kardeşlerimizi sevindirdiğimiz için çok mutluyuz.” ifadelerine yer verdiler.

Editör: Mehmet Çalışkan