Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan "Gençliğe Değer" projesi kapsamında, il ve ilçe müftülükleri koordinesinde gençlere yönelik sosyal ve kültürel içerikli etkinlikler düzenleniyor.

Osmaniye İl Müftülüğü, proje kapsamında Korkut Ata Üniversitesi ve Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

"Gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak" amacıyla ülke genelinde sürdürülen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında, Korkut Ata Üniversitesi ve Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Osmaniye İl Müftülüğünü ziyaret etti.

İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ziyaret anısına gençlere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çıkan kitaplar hediye etti.

Müftü Tahiroğlu’ndan Diyanet İşleri Başkanlığı ve İl Müftülüğü faaliyetleri hakkında bilgi alan gençlere, İl Müftülüğü hizmet binası tanıtıldı.

Gençlerin İl Müftülüğü ziyaretindeü, İl Müftü yardımcıları ile KYK yurtlarında manevi rehberlik danışmanlık hizmeti veren Kur'an kursu öğreticileri de hazır bulundu.

Editör: Mehmet Çalışkan