Ordu Valisi Seddar Yavuz’dan Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışı

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde; “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganı ile yürütülen “Vekâletle Kurban Kesim Organizasyonu”na bir destek de Ordu Valisi Seddar Yavuz’dan geldi.

Geçtiğimiz yıl da kurbanını Türkiye Diyanet Vakfına bağışlayan Vali Yavuz, Valilik makamında kabul ettiği Ordu İl Müftü Vekili Avni Bolat ve Türkiye Diyanet Vakfı Ordu Şube Temsilcisi Bünyamin Açıksöz’e, kurban vekâletini vererek sertifika ve makbuzunu teslim aldı.

Vali Yavuz, “Ülkemizin güvenilir kurumu olan Türkiye Diyanet Vakfımıza kurbanımızı bağışladık. Kurbanlarınızı Diyanet Vakfı ve Kızılay gibi kurumlarımıza bağışlamanızı tavsiye ederim.” sözleri ile vatandaşları Diyanet Vakfına Kurban bağışına davet etti.

Ordu Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Şahin’den TDV’ye kurban bağışı

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, kurbanını Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfının 7 kıtada 149 ülkeye ulaştırdığı kardeşlik eline bir katkı da Ordu Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Servet Şahin’den geldi.

Kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfına veren Şahin, bağış makbuzunu İl Müftüsü Mürsel Öztürk’ten teslim aldı.

“Kurbanlarımı 15 yıldır Türkiye Diyanet Vakfına bağışlıyorum”

Türkiye Diyanet Vakfı Ordu Şube Temsilcisi Bünyamin Açıksöz’ün de hazır bulunduğu bağışta konuşan Şahin, her sene kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfına verdiğini belirterek; “Kurbanlarımı 15 yıldır Diyanet Vakfına bağışlıyorum. Bundan sonra da bağışlamaya devam edeceğim. Diyanet İşleri Başkanlığımıza güvenerek ve emin olarak kurbanlarımı bağışlıyorum. Vatandaşlarımızı da kurban vekâletlerini Türkiye Diyanet Vakfımıza bağışlamaya davet ediyorum.” dedi.

İl Müftüsü Mürsel Öztürk ise yaptığı bağış ve verdiği destekten dolayı OTSO Başkanı Şahin’e teşekkür etti.

İl Müftü Yardımcıları Altun ve Erişti kurbanlarını Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı

Öte yandan Ordu İl Müftü Yardımcısı Şerife Hanım Altuner ve Cevat Erişti, kurban vekâletlerini Türkiye Diyanet Vakfına verdiler.

Müftü Yardımcıları Altuner ve Erişti, bağış makbuzlarını İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ordu Şube Başkanı Mürsel Öztürk’ten teslim aldılar.

Editör: Mehmet Çalışkan