Yemen için kumbara oluşturdular, harçlıklarını verdiler

Ders ünitelerinin ''İyilik ve Yardımlaşma'' konusundan etkilenen minikler, "Yemen’e Sessiz Kalma" yardım kampanyasında, Yemenli kardeşleri için kumbaralarında biriktirdikleri 1883 TL'yi ulaştırmak üzere, İlçe Müftüsü Ali Işık’a teslim ettiler. Çocuklarla bir süre sohbet eden ve onlara ikramlarda bulunan Müftü Işık, bu anlamlı desteklerinden dolayı  kendilerine ve hocalarına teşekkür etti.

Yemen’e bir destek de Ünye İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden geldi. Yemen'de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayan Ünye İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Berrin Şengül ve Elif Fidan öncülüğünde Yemen için topladıkları 1738.75 TL'lik nakdi yardımı makbuz karşılığında Okul Müdürü Mustafa Ateş aracılığı ile Türkiye Diyanet Vakfı Ünye Şubesine teslim ettiler.

Okul Müdürü Mustafa Ateş yaptığı açıklamada, ''Yemen'de yaşanan insanlık dramını basın yoluyla her zaman görüyoruz. Yemen halkının ihtiyacı olan her şeyin bölgeye ulaştırılması adına bu destekler önemli. Okulumuzda öğrencilerimiz duyarlılık gösterip bu kampanyayı düzenlediler. Ülke genelinde devam edecek desteklerle Yemenli kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Bu vesile ile öğrencilerime çok teşekkür ediyorum.'' dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan