Ünye Müftülüğü tarafından görevlendirilen Gençlik koordinatörleri Salih Kuşçu ve Eda Yılmaz öncülüğünde, gönüllü din görevlileri, gençlerle tanışmak, onlarla kaynaşmak, maddi ve manevi anlamda ihtiyaçlarını gidermek üzere bir araya geliyor.

Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önüne kurulan gençlik standın da 5 gün boyunca 09-12 saatleri arası erkeklere, 13-17 saatleri arasında ise bayanlara Diyanet İşleri Başkanlığının gençlere yönelik hizmetleri ile yayınları hakkında bilgi veriliyor.

Ayrıca stantta görevli personel, gençlere  Peygamberimiz (s.a.s.)’in gençlere verdiği önemi ve onun örnek alınmasını, İslam şuuruyla hareket edilmesinin çok önemli olduğunu dile getiriyor.

Ünye İlçe Müftülüğü Vaizi Hasan Özkan, Aynur Bilgiç ve Nihal Öner standı ziyaret ederek, görevli personele gençlere yönelik yapılacak çalışmaların ve projelerin hayırlar getirmesini temenni ettikten sonra almış oldukları bu hayırlı vazifenin önemini hatırlatarak çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversite öğrencilerinin yoğun bir şekilde rağbet ettiği bu ve benzeri faaliyetlerin, eğitim ve sosyal içerikli birçok meselede nitelikli bir şekilde devam ettiğini bildiren İlçe Müftülüğü gençlik koordinatörleri, bu hizmette görev alan ve ciddi gayretler gösteren din hizmetleri mensubu gönüllü arkadaşların, gençliğin yeniden imar ve ihyası için onlarla her zaman bir ve beraber olma gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

Standa gelen öğrenciler, kendilerini bir aile sıcaklığında karşılayan, sorunlarını dinleyen başta Diyanet İşleri Başkanlığı, Ünye Müftülüğü ve personeline teşekkür ettiler.

Editör: Mehmet Çalışkan