Fatsa Meşebükü Mesire Alanında gerçekleştirilen program İslamdağ Kuran Kursu Öğrencisi Alperen Sevük'ün Kur’an tilaveti ile başladı.

Müftülük bünyesindeki 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarında eğitim gören 500 Öğrenci ve çok sayıda öğrenci velisinin katıldığı şenlikte, ront gösterileri, Hacivat ve Karagöz tiyatrosu, halkoyunları gösterisinin yer aldığı ve unutulmaya yüz tutmuş çuval yarışı, yumurta taşıma, halat çekme, sek-sek gibi pek çok yarışmaların yanında farklı etkinliklerle minikler doyasıya eğlendi.

Şenliğe Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi YaranN, İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Çiçek, yavrularını ilim yuvası 4-6 yaş Kur'an kurslarına gönderen ailelere, Kur'an kursu hocalarına, programa emeği geçen müftülük çalışanlarına, din görevlilerinze veilçe müftüsü Hamza Bayram'a teşekkür etti.

Müftü Hamza Bayram ise tüm katılımcılara ve özellikle programda emeği geçen Kur’an Kursu öğreticileri ve görevlilerine teşekkür etti.

Editör: Mehmet Çalışkan