Fatsa İlçe Müftülüğüne bağlı Hasanoğlu, Müftülük Sitesi ve Havva Hatun 4-6 Yaş Kur'an kurslarında eğitim gören öğrenciler, Müftülük tarafından düzenlenen yıl sonu şenliğinde buluştu.

Meşebükü Mesire Alanı’nda düzenlenen yıl sonu şenliğine bir yıl boyunca değerler eğitimi, temel dini bilgiler ve Kur'an-ı Kerim eğitimi alan toplam 600 öğrenci katıldı.

İlçe Müftülüğünce 4-6 yaş öğrencilerinin motivasyonunu artırmak ve birlikte güzel vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen şenliğe yoğun ilgi vardı.

Yıl sonu şenliğinde; palyaço gösterisi, şişme oyun grubu, pamuk şekeri, patlamış mısır, boyama kitabı, çeşitli hediyeler ve öğrencilerin doyasıya eğlendiği çeşitli oyunlar yer aldı.

Programda katılımcılara hitap etmek üzere kürsüye gelen Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç, çocuklarla birlikte besmele çekerek konuşmasına başladı.

Dinç, anne babalara çocuklarını bu kurslara gönderdikleri için teşekkür ederek Kur’an kursu öğreticilerini tebrik etti.

İlçe Müftüsü Hamza Bayram ise şunları kaydetti:

“4-6 yaş Kur’an kurslarımız çok güzel faaliyetlerde bulunuyorlar. Bugün onların bu güzel etkinliğine iştirak ettik. Öğrencilerimize yönelik bu faaliyet bizleri son derece mesrur etti. İnşallah bu 4-6 yaş grubu kurslarımızı hem mekânsal hem de eğitim olarak nitelikli bir şekilde çoğaltmak istiyoruz.”

Etkinliğe Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç, Düzce İl Müftüsü Hüseyin Can, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ilçe müftüleri, Kur'an kursu öğreticileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan