Ordu İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü üniversite kampüsünde açtığı stantlarla öğrencilere rehberlik ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığı toplumun bütün kesimlerine ulaşmayı sürdürüyor. Bunun güzel örneklerinden biri de bu kez Ordu’dan ulaştı haber merkezimize.

Ordu Müftülüğü İl Gençlik KoordinatörlüğüOrdu Üniversitesi kampüsünde açtığı stantlarla, üniversite eğitimine bu sene başlayan öğrencilere rehberlik ediyor.

Gençlik Koordinatörlüğü tarafından açılan stantları ziyaret eden İl Müftüsü Mürsel Öztürk, yürütülen çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı. 

Stantları ziyaret eden ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Müftü Öztürk, “Gençler siz milletimizin geleceğinin teminatısınız.” ifadelerini kullandı.

Öztürk, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın her il ve ilçede gençlik koordinatörlüğü adı altında bir birim oluşturduğunu ve gençlik hizmetleri konusunda çok önemli çalışmalar yürüttüğünü belirterek konuşmalarına şu şekilde devam etti:

‘Yalnız Değilsiniz, Biz Yanınızdayız’

“Gençlik hizmetleri bizim için büyük önem arz ediyor. Üniversite gençliğimiz geçtiğimiz yıllarda hain Fetö terör örgütünce büyük bir istismara uğradı. Üniversite kampüsünde açtığımız stantlarda görevli olan gençlik koordinatörlerimiz burada genç kardeşlerimize rehberlik edip yol gösteriyor. Ülkemizin çeşitli illerinden ilimize yükseköğrenimlerini yapmak üzere gelmiş olan genç kardeşlerimize Diyanet olarak ‘Yalnız Değilsiniz, Biz Yanınızdayız, Gençlere Değer’ sloganıyla sesleniyoruz. Genç kardeşlerimiz bu stantlarımıza yoğun ilgi gösteriyor. Bizde bundan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Birçok gencimiz stantlarımıza gelerek Diyanet genç gönüllüsü olmak istediğini beyan ediyor. Gençlik hizmetlerimiz yıl boyunca çeşitli faaliyet ve etkinliklerle devam edecek. Gençlerimizi asla yalnız bırakmayacağız.”
 

Editör: Mehmet Çalışkan