Çermik İlçe Müftülüğünce düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ziyaret edildi.

İlçe Müftü Vekili Ferman Oskan ve din görevlilerinin katılımıyla koronavirüs tedbirleri eşliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde, şehit yakınlarının bayramları tebrik edildi, şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Şehit ailelerine çeşitli hediyeler takdim eden İlçe Müftü Vekili Oskan, “Vatanımızın ve milletimizin istiklali ve istikbali için toprağa düşmüş şehitlerimizin kutsal emanetleri olan şehit yakınlarımızı ziyaret ederek onlarla hasbihal etme fırsatı bulduk. Ailelerimizin bizleri sıcak ve samimi bir şekilde karşılamaları da bizi çok memnun etti. Onların acıları bizim acımızdır. Vatan toprağında ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Devlet ve millet olarak şehitlerimizin bize emaneti olan değerli ailelerine minnet borçlu olduğumuzu unutmayacak ve her zaman şehit ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Çalışkan