Çiftlik İlçe Müftülüğü Merkez Mevlüt&Semiha Güzel 4-6 Yaş Kur'an Kursunda eğitim gören öğrenciler için "Yıl Sonu Programı" düzenlendi.

Çiftlik Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen programda minik öğrenciler tarafından namaz sureleri, Kuran-ı Kerim, ilahi ve dualar okundu.

Programda konuşan İlçe Müftüsü Muzaffer Marangozoğlu, "Bugün sevinçli günlerimizden birisini belki de en önemlisini yaşıyoruz. Ahlaklı, imanlı, saygılı, milli ve manevi değerlerini tanıyan ve bu değerlere sahip çıkacak olan göz aydınlığı yavrularımızın mezuniyet sevincidir. Bu sevinç, Allah, Peygamber ve Kur'an sevgisini çocuklarımızın gönlüne yerleştirmiş olmanın sevincidir. Bu sevinç, bu güzel hizmetin her geçen gün daha da büyüyüp geliştiğini görmenin sevincidir. Bu vesileyle sene boyunca emek sarf edip geleceğimizin teminatı yavrularımıza sahip çıkan, gayret gösteren, anne şefkatiyle yaklaşıp eğiten ve terbiye veren bütün Kur'an kursu hocalarımıza, öğrencilerimize ve çocuklarını bize emanet eden kıymetli velilerimize teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Program öğrencilere kurslara katılımlarından dolayı "Teşekkür Belgesi" ile hediye takdiminin ardından sona erdi.

Editör: Mehmet Çalışkan