Nevşehir İl Müftülüğü, Ramazan Bayramında yetim çocuklara bayramlık kıyafet hediye etmek amacıyla "Arife Çiçekleri" isimli proje başlattı.

İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından yürütülen "Arife Çiçekleri" projesi ile yetim çocuklara bayramlık ve ailelerine de gıda yardımı ulaştırıldı.

Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan proje ile Nevşehir Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şubesi tarafından unutulmaya yüz tutmuş bir geleneği Nevşehir'de yaşatmaya çalıştıklarını söyledi.

- Çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemeye ortak olduk

Müftü Altunkaya, "Nevşehir İl Müftülüğü ve TDV Nevşehir Şubesinin öncülüğünde Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun başlattığı unutulmaya yüz tutmuş geleneğimiz "Arife Çiçekleri"  kampanyası ile bu bayram yüzlerce yetim çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemeye ortak olduk. Yine Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi olarak hayırseverlerin bağışlarıyla 400 yetime bayramlıkla ailelerine gıda yardımı, 300 aileye alışveriş kartı ve gıda paketi ulaştırdık. Bu vesileyle kampanyaya destek veren hayırseverlerimize, çalışmalarından dolayı Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Asuman Turğut ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şube Yöneticisi Mustafa Tiftik başta olmak üzere Kur'an kursu öğreticileri ile din görevlilerimize teşekkür ederim.” ifadelerini kaydetti.

Editör: Mehmet Çalışkan