Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na, önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de toplumun tüm kesimlerinden destek yağıyor.

Bu kapsamda Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş ve Kars'ta görev yapan din görevlileri kurban vekaletlerini TDV’ye verdi.

TDV Kars Şubesine kurban vekaletini veren Müftü Eviş, “Vekalet yoluyla kurban kesim kampanyasına katılmak isteyen hayırseverler yurt içinde 1.125 ₺ yurt dışında ise 925 ₺ bedelinde olan kurban bağışını ilçe müftülüğümüze, cami görevlilerimize müracaat ederek 20 Temmuz'a kadar gerçekleştirebilirler." dedi.

Müftü Eviş’in ve din görevlilerin vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden TDV Kars Şube Sorumlusu Selahattin Sinici, Eviş ve din görevlilerine teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti. 

Türkiye Diyanet Vakfının Vekaletle Kurban Organizasyonunu daha geniş kitlelere duyurmak ve bağışları kabul etmek amacıyla Kars İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi iş birliğinde üç farklı noktada "Türkiye Diyanet Vakfı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve Bağış Standı" açıldı.

Merkez Camii bahçesinde açılan Tanıtım ve Bağış Standı'nı ziyaret eden Eviş “Vatandaşlarımız kurbanlarını il müftülüğümüze gelerek ya da Tanıtım ve Bağış Standı'nı ziyaret ederek,  cami ve Kur’an kurslarımızdaki din görevlilerimiz aracılığıyla veya ilgili banka şubelerine giderek ve bagis.tdv.org.tr adresinden yapabilirler.” diye konuştu.


 

Editör: Mehmet Çalışkan