Nevşehir İl Müftülüğünce din görevlilerine yönelik “Türkiye Diyanet Vakfı 2019 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Toplantısı” düzenlendi.

Toplantıda, İl Müftüsü ve TDV Nevşehir Şube Başkanı Yakup Öztürk, vekâlet yoluyla kurban kesim kampanyası hakkında din görevlilerine detaylı bilgi verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürülen vekâletle kurban kesim kampanyasına kurban bağışında bulunan din görevlileri, bağış makbuzlarını İl Müftüsü ve TDV Nevşehir Şube Başkanı Yakup Öztürk’ten aldılar.

TDV’nin emanet bilinci ile vekâletle kurban organizasyonunu yürüttüğünü ifade eden İl Müftüsü Öztürk, maddi durumu müsait olan bütün din görevlilerini ve vatandaşları, vekâlet yoluyla kurban kesim organizasyonu kapsamında TDV’ye kurban bağışında bulunmaya davet etti.

Türkiye Diyanet Vakfına Nevşehir’de çok sayıda kurban bağışında bulunulduğunu belirten Öztürk, Türkiye Diyanet Vakfına bağış yapan Nevşehirlilere ve din görevlilerine teşekkür etti.

Editör: Mehmet Çalışkan