Muğla İl Müftülüğü ve Menteşe İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ve her hafta Cumartesi sabahları farklı bir camide devam eden Sabah Namazı Buluşması bu hafta Hacı Abdurrahim Tuna Camii'nde gerçekleştirildi.

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı'nın kıldırdığı Sabah Namazı öncesi emekli din görevlisi Ekrem Tülübaş, Marmaris Okluk Millet Camii İmam Hatibi Hafız Talha Reçber ve Muğla İl Müftülüğü VHKİ Fatih Yaşatır tarafından Yasin Suresi okundu.

Menteşe Müftüsü Dr. Ertuğrul Akın tarafından sohbeti sonrası İlçe Vaizi Muhammed Dağ tarafından dua edildi.

Program sonrası Camii İmam Hatibi Mustafa Erkol ve hayırsever cemaat tarafından ikramlarda bulunuldu.

Sabah Namazı Buluşması Muğla 11

Köyceğiz

Köyceğiz Müftülüğünün değişik camilerde organize ettiği sabah namazı buluşmalarına Merkez Hacılar Yunus Emre Camii ile devam edildi.

Namaz öncesi Kur'an tilaveti, namazın edası, dua ve tesbihatı İmam-Hatip Veysel Uysal, Selman Gündoğdu, emekli İmam-Hatip Mehmet Acar ifa ettikten sonra İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz sohbette bulundu.

Yapılan duanın ardından İmam-Hatip Önder Gül, Müezzin-Kayyım Ramazan Erduran ve cami cemaatinin yaptığı ikramlar ile program sona erdi.

Müftü Karagöz: "2024 yılının ilk sabah namazı buluşması programını Merkez Yunus Emre Camiinde yapmış olduk. Sabahın seherinde programımıza iştirak edip camimizi dolduran değerli cemaatimize, emeği geçen cami görevlilerimize ve katkıda bulunan kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Fethiye

Her hafta farklı bir camide gerçekleştirilen sabah namazı buluşmaları bu hafta Mustafa Koyuncu cemaatinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda tesbihat, zikir ve salavat okundu.

Program, İlçe Müftülüğü vaizi Muhammer Gökmen'in yaptığı kısa sohbetin ardından tüm şehitlerimiz ve Gazze Şehitleri için dua edildi.

Program ikramlarla sona erdi.

Editör: Ömer Ceylan