2-15 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen ve 52 ülkeden 3 bin 500 sporcunun katıldığı 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası Şampiyonası'na Fethiye Gül Camii Müezzin Kayyımı Cemal Genç, kızı ve gençlik çalışmaları kapsamında çalıştırdığı iki öğrencisi ile birlikte katıldı.

Çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada Müezzin Kayyım Genç, Kick Boks Veteran 63 kiloda dünya şampiyonu, kızı Ayşe Miray Genç minik bayan 37 kiloda dördüncü, Zarife Hira Salman yıldız bayan 50 kiloda dünya üçüncüsü, Selay Yılmaz ise genç bayan 55 kiloda dördüncü oldu.

Müezzin Genç, turnvaya katıldığı kızı Ayşe ve diğer öğrencileri ile birlikte Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay'ı ziyaret etti.

Genç'i ve beraberindeki yarışmacıları tebrik eden İlçe Müftüsü Oktay, bu başarının gurur verici olduğunu dile getirerek, Cemal Genç'in daha önce de bu başarıyı kazandığını, buna bir yenisini eklediğini söyledi.

Müftü Oktay, gençlerin spora yönelmesinin güzel bir örnek olduğunu dile getirdi.

Cemal Genç ise verdiği destek dolayısı ile Oktay'a teşekkür ederek "Bu başarımız başta Diyanet İşleri Başkanlığımıza, ülkemize ve destek olan herkese armağan olsun." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan