Türkiye Diyanet Vakfınca “Dünyaya Bir Damla Hayat” sloganıyla sürdürülen "Su Kuyusu" projesine bir destek de Fethiye İlçe Müftülüğünden geldi.

Kuraklık yaşanan bölgelerdeki insanların uzun yıllar temiz su ihtiyacını karşılamak amcıyla Türkiye Diyanet Vakfı tarafından "Dünyaya Bir Damla Hayat" sloganıyla başlatılan "Su Kuyusu" projesine destek artarak devam ediyor.

Bu kapsamda Fethiye İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Fethiye Şubesi iş birliğinde "Su Kuyusu" projesine destek olmak amacıyla bir yardım kampanyası başlatıldı.

Kampanya kapsamında din görevlileri ve hayırsever vatandaşların desteği ile toplanan yardımlar, "Su Kuyusu" projesinde kullanılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Fethiye Şubesine teslim edildi.

Hayırsever vatandaşlara teşekkür eden İlçe Müftüsü Kamil Oktay, "Bir Damla Hayat' projesi kapsamında Fethiye’den hayırseverlerimizin desteği ile Zimbabwe’nin Chivhu Chivhu bölgesine su kuyusu açılacak. Su kuyusu ve Vakıf Çeşmesi için toplanan yardımlar Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezine ulaştırıldı. Açılacak olan su kuyusu ve Vakıf Çeşmesi'ne 'Fethiye Karaçulha Su Kuyusu' adı verilecek." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan