Bodrum Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen programda öğretmen ve öğrencilere yönelik "Din Dili ve İletişim" konulu seminer düzenlendi.

Seminere Diyanet İşleri Başkanlığı Haseki Abdurrahman Gürses Eğitim Merkezi Müdürü Osman Egin, konuşmacı olarak katıldı.

Seminerde katılımcılara hitap eden Egin, Hz. Peygamber'in "Dikkat edin! Vücutta öyle bir et parçası vardır ki, o iyi olursa bütün vücut iyi olur; o bozulursa bütün vücut bozulur. Dikkat edin! O, kalptir." Hadis-i Şerifine işaretle "Öncelikle insanın kalbini, insanın gönlünü ıslah ettiğimiz taktirde her şey düzelecek demektir." dedi.

Seminerin ardından Müzik Öğretmeni Sinan İşvaroğlu’nun şefliğinde oluşturulan Musiki Korosu ilahi dinletisinde bulundu.

Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin davetlisi olarak Bodrum’a gelen Egin, öğretmen ve öğrencilere yönelik seminer gerçekleştirdi.

Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı'nın da "Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan" isimli ilahiyi seslendirdiği program, hediye takdimi ile sona erdi.

Programa, Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yusuf Özden, din görevlileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan