Bodrum İlçe Müftülüğüne bağlı Konacık Sariye - Saffet Çebi Camii'nde Ramazan ayı boyunca her akşam iftar sofrası kuruluyor.

İmam Hatip Mehmet Emin Erbek öncülüğünde hayırsever vatandaşların katkılarıyla "30 İftar, 30 İkram" hedefiyle kurulan iftar sofralarında her gün yaklaşık 300 kişi birlikte oruç açıyor.

Vatandaşlarla birlikte iftar yapan Bodrum İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı, Ramazan boyu sürecek organizasyona öncülük eden din görevlisi Mehmet Emin Erbek ile iftar sofralarına katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür etti.

Camideki iftar sofralarına katılımın her geçen gün daha da arttığını belirten İmam Hatip Erbek ise "Camimizin manevi atmosferi içerisinde kardeşlerimizle iftar sofralarımızda bir araya gelerek Ramazan-ı Şerif'in coşkusunu, sevincini, bereketini hep birlikte yaşıyoruz. İkramlarımız Ramazan ayı boyunca devam edecek. Vatandaşlarımızı sofralarımıza katılmaya, bu manevi güzelliği hep birlikte yaşamaya davet ediyorum. Ayrıca bizlere desteğini esirgemeyen hayırsever kardeşlerimize de şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan