Suriye'nin İdlib kentinde görev yapan Türk askerlerine yönelik 27 Şubat'taki hain saldırının ardından başlatılan "Bahar Kalkanı Harekatı"nın zaferle sonuçlanması için sabah namazında yurt genelindeki bütün camilerde Fetih Suresi okunarak dua edildi.

Hatay

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Bahar Kalkanı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için Hatay'da sabah namazı öncesi tüm camilerde Fetih Suresi okundu, Mehmetçik için dualar edildi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Bahar Kalkanı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için tüm camilerde sabah namazlarında Fetih Suresi okunarak milletimiz ve Mehmetçiğimiz için dua edilmesi talimatının ardından tüm Türkiye'de sabah namazı programları düzenlendi.

Adana

Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin düzenlediği hava saldırısında şehit düşen Mehmetçikler ve Bahar Kalkanı Harekâtı'nın zaferle sonuçlanması için Adanalılar sabah namazında Ramazanoğlu Camii’nde bir araya geldi.

Sabah namazını eda ettikten sonra Fetih, Yasin ve Mülk sureleri okundu, zafer için elller semaya açıldı.


Cemaate hitap eden İl Müftüsü Hasan Çınar,  Bahar Kalkanı Harekâtı’na katılan Mehmetçik için 'zafer' duası etti.

Amasya

Sultan Beyazıt Camii’nde sabah namazı programında buluşan Amasyalılar, okunan Fetih Suresi'nin ardından hep birlikte Mehmetçik için dua etti.


Diyanet İşleri Başkanlığının ülke genelindeki 90 bin camide Fetih Suresi okunması ve dua yapılması talimatı doğrultusunda, Amasya Sultan Beyazıt Camii’nde sabah namazı programı düzenlendi. 

Programa Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Garnizon Komutanı ve kurum amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunan Fetih Suresi’nin ardından sabah namazını kıldıran İl Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu, Bahar Kalkanı Harekâtı’na katılan Mehmetçik için 'zafer' duası etti.

Editör: Mehmet Çalışkan