Diyanet İşleri Başkanlığı, Mili Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol neticesinde hayata geçirilen "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında Mersin’de "Kültür Şenliği" düzenlendi.

İl Müftülüğü Gençlik, Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programda konuşan İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, “Öğrencilerimizin milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına, çağın ve geleceğin bilgileriyle donanmış, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, aklı selim, kalbi alim ve zevki selim sahibi bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla yürüttüğümüz projenin sonuna geldik. Birçok hayırlara vesile olan projeye katılan tüm öğrencilerimize ve ailelerine, projede emeği geçen koordinatörlerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Programa Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya, kurum amirleri, paydaş kurum görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Şenlik sonrası öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Editör: Mehmet Çalışkan