Mezitli İlçe Müftülüğü,  Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik dini eğitimlerin yanında gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenleniyor.

Bu kapsamda Gençlik Koordinatörlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğinde 3 gün süreli gezi ve kamp programı düzenlendi.

Silifke İlçesinde bulunan Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait kampta gerçekleştirilen programda gençlere hitap eden Mezitli İlçe Müftüsü Süleyman Şahin, “Sizler, bizler için çok kıymetlisiniz. Zira siz Allah’ın kelamını, vahyi ilahiyi ezberlemektesiniz. Allah’ın , ‘Kur'an'ı kesinlikle biz indirdik; elbette onu yine biz koruyacağız.’ vaadi sizler gibi hafızlar aracılığıyla gerçekleşmektedir. Bu yönüyle sizler ayrıcalıklı kişilersiniz. Sizleri bu yola teşvik eden anne-babalarınıza teşekkür ediyorum. Bu kampta bizleri buluşturan, organizasyonu yürüten Mezitli Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Abdulkadir Koçar’a, kıymetli kurs hocalarıma ve Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
 

Editör: Mehmet Çalışkan