Hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan kurbanlar, Artvin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi koordinesinde din görevlilerince ve TDV gönüllülerince ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Hayırseverler tarafından bağışlanan adak, akika ve şükür kurbanları, Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi ve İl Müftülüğü koordinesinde koronavirüs ve temizlik kurallarına riayet edilerek kesildi.

Kesilen kurbanlar, din görevlileri ile TDV gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Hayırseverler tarafından Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesine 21 hisse kurban bağışlandığını belirten Artvin İl Müftüsü Hasan Güneş, “Artvin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Artvin Şubesi iş birliğinde 150 ihtiyaç sahibi aileye hayırseverlerce bağışlanan adak, akika, şükür kurbanlarının etlerini dağıttık.” dedi.

Tüm dünyada olduğu gibi Artvin’de de koronavirüs salgını sebebiyle sıkıntılı günler yaşandığını belirten Müftü Güneş, “Bu zor zamanlarda Artvin’deki kardeşlerimizin yanında olmak, bizler için görevden öte bir sorumluluktur. Kardeşlerimizin sevincini paylaşmak, bu zor günlerde onların yanında olmak ve onların dualarını almak, bizim için büyük gurur kaynağı olmuştur. Bu vesileyle dağıtımda emeği geçen TDV gönüllüleri ve din görevlilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan