Diyanet işleri Başkanlığınca yarıyıl tatilinde başlatılan “Camiye Koşuyoruz, Namazla Buluşuyoruz” projesi kapsamında Erdemli İlçe Müftülüğü, tatilde camiye gelen çocuklar için bilgi yarışması düzenledi. 

Erdemli Müftülüğü Gençlik Merkezi'nde yapılan bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere, Diyanet yayınlarından çeşitli hediyeler verildi.

Ödül töreninde konuşan Erdemli İlçe Müftüsü Dr. Hayri Erenay, "Başkanlığımızın başlatmış olduğu 'Camiye Koşuyoruz, Namazla Buluşuyoruz' projesi ile amacımız yavrularımızın namaza ve camiye yakın olmalarını, namazlarını camide cemaatle kılmalarını sağlamak. Proje çerçevesinde çocuklarımız camilerimizde temel dini bilgileri, namaz kılmayı, cami adabı gibi bir Müslümanın bilmesi gereken temel bilgileri öğrenmeye çalıştı. Bugün de 37 camiden öğrencimizin katılımıyla yaptığımız bilgi yarışması neticesinde çocuklarımızı ödüllendirdik. Bu yarışmaya katılan öğrencilerimizin hepsi bize göre birincidir. Çünkü onlar tatil boyunca namaz vakitlerinde camilerimize devam etmekle hediyelerin en büyüğünü aldılar.’’ dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan