Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na il ve ilçe müftülüklerinin desteği aralıksız sürüyor.

Faaliyetlerini bu doğrultuda sürdüren Erdemli İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Erdemli Şubesi, vatandaşların kurban bağışlarını rahatlıkla yapabilmeleri amacıyla “Kurban Bağış Standı” açtı.

Hastane Caddesi ve Erdemli Hükümet Konağı önünde açılan stantta vatandaşlara "Vekaletle Kurban Organizasyonu" hakkında bilgi veriliyor, kurban vekaletleri kabul ediliyor.

Erdemli İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Erdemli Şube Başkanı Dr. Hayri Erenay,  Vekaletle Kurban Organizasyonu'nun yurt içi ve yurt dışında devam ettiğini belirterek, “Tüm mazlum umutlar için vekaletle kurban kampanyamızda sizlerin imzası ile kesilmiş en az bir makbuzu Rabbimize sadaka-i cariye vesikası olarak sunalım. Hayırda geri kalmayalım. Hayır ve iyiliğe harcanmış bir ömür inşa etmek bizim elimizde.” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan