Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlib’de savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları'na destek artarak devam ediyor.

Suriye’de iç savaşın başladığı 2011 yılından beri mağdur ve mazlumların yanında yer alan Türkiye Diyanet Vakfının, "Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva" sloganıyla bölgede inşa ettiği  İyilik Konutları'na, il ve ilçe müftülükleri de düzenledikleri kampanyalarla destek oluyor.

Türkiye Diyanet Vakfınca inşa edilen İyilik Konutları'na destek olmak amacıyla bir yardım kampanyası başlatan Mardin Savur İlçe Müftülüğü, vatandaşları kampanya hakkında bilgilendirdi.

Kampanya kapsamında 9 adet konut bağışında bulunulduğunu kaydeden Savur İlçe Müftüsü ve Diyanet Vakfı Savur Şube Başkanı Hüseyin Sözen, Türkiye Diyanet Vakfının dünyanın dört bir köşesinde mazlum ve mağdurların yanında olmaya devam edeceğini belirtti.

İdlib’de savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları’nın önemine değinen İlçe Müftüsü Sözen, yapımı devam eden İyilik Konutları'na desteklerinden dolayı Ankara Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi 2002 yılı mezunları başta olmak üzere destek veren herkese teşekkür etti.

Editör: Mehmet Çalışkan