Manisa İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi iş birliğinde  "Bu Kış Çocuklara Bayram Olsun" sloganıyla "1 Bot, 1 Mont" kampanyası başlatıldı.

İlçe müftülükleri ile hayırsever vatandaşların destek verdiği kampanya kapsamında temin edilen bot ve montlar, "kardeş şehir" ilan edilen Hakkari’de çocuklara hediye edilmek üzere yola çıktı.

"Yapılan iyiliklerin çocukların yüzünü güldürüp yüreklerini ısıtacağını" belirten Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök, şöyle devam etti:

"Türkiye Diyanet Vakfınca başlatılan 'Kış Bayramı' kampanyası kapsamında hayırseverlerin desteği ile temin ettiğimiz bot ve montları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere paketledik. Kadın Kollarımıza, ilçe müftülüklerimize, imam-hatip arkadaşlarımıza, Kur’an kursu hocalarımıza teşekkür ediyorum. Hayırseverlerimiz kampanyaya büyük destek verdiler. 41 adet koli oluştu. Bu kolilerin yarısını kardeş ilimiz olan Hakkari’ye göndereceğiz. Hakkari merkezde, Yüksekova’da, Şemdinli’de Hakkari Müftülüğümüzün organizasyonuyla dağıtılacak. Yarısını da Manisa’da bizim ilgilendiğimiz, baktığımız yetimler, yoksul ailelerimiz var. Kadın Kollarımız iyi bir organizasyonla şehrimizde zaman zaman yardım organizasyonları düzenliyorlar. Sadece Hakkari’de değil Manisa’mızın farklı ilçelerinde de müftülüklerimiz, imam hatip arkadaşlarımız, Kur’an kursu hocalarımız yardım kolileri hazırlıyor ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar. Geçtiğimiz günlerde 3 kurumun iş birliğiyle pandemi sürecinde kepenkleri kapanan esnafımıza ve oralarda çalışanlara yönelik ortak bir çalışma yapmıştık. Organizasyonlarımız devam edecek inşallah."

Editör: Mehmet Çalışkan