Salgın döneminde Kızılay’a yapılan kan bağışının azalması ve kana olan ihtiyacın artmasıyla Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Gençlik Kolları Manisa Şubesi düzenlediği kan bağışı kampanyası ile Kızılay’a destek oldu.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen kan bağışı kampanyası kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı Gençlik Kolları Manisa Şubesi Türk Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Emre Uysal; “ Kızılay işbirliğiyle düzenlemiş olduğumuz organizasyonda gönüllülerimiz kısıtlamada sokağa çıkarak kan bağışında bulundular. Rabbim hepsinden razı olsun. İnşallah buna benzer faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Kan vermek acil değil sürekli ihtiyaçtır. Bütün kardeşlerimizi, vakfımıza gönül veren bütün dostlarımızı bir kan vererek üç can kurtarmaya davet ediyorum.” dedi.

- Türk Kızılay Manisa Şubesinden teşekkür

Türk Kızılay Manisa Şubesi ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

“Türk Kızılay Manisa Şube olarak bugün 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlediğimiz ‘Sana İhtiyacımız Var Manisa’ Kan Bağışı Seferberliğinde 300 ünite kan bağışı almamızda bize destek olan tüm kurumlara, sivil toplum kuruşlarına, sonsuz teşekkür ederiz.”

Editör: Mehmet Çalışkan