Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi Merkez Kütüphanesi'nde dönem sonu final sınavlarına hazırlanan öğrencilere sıcak çorba ikramında bulundu.

"Finallere Çalışması Sizden, Çorbası Bizden" sloganıyla kurulan ikram standında gençlere sıcak çorba ve kuru üzüm ikram edildi, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından "Geçerken" dergisi hediye edildi.

Öğrencilere çorba ikramında bulunan İl Müftüsü Mustafa Soykök, gençlerle yaptığı kısa sohbette, "Hayatta elde edilebilecek en büyük makam, iyi bir insan olmaktır." dedi.

İl Müftüsü Soykök, Yüce Allah'ın yapılan her işin en güzel şekilde yapılmasını emrettiğini hatırlatarak gençlere fakülte yıllarını en iyi şekilde değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.

İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ceyhan ise "Bugün itibarıyla iki hafta boyunca öğrencilerimizin sınavlara çalıştığı Merkez Kütüphane önünde çorba ikramımız olacak. Ülkemizin her yerinden üniversitemize gelen öğrencilerimizin en yoğun günlerini yaşadıkları sınav döneminde, içlerini ısıtacak çorba ikramımızla üniversite gençliğimizle bir aradayız. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür eder, üniversiteli gençlerimizi ikramımıza bekleriz." ifadelerine yer verdi.

Editör: Mehmet Çalışkan