Demirci İlçe Müftülüğü ortaöğretim öğrencilerini Ara Dönem Kampı'nda buluşturdu.

İlçe Gençlik Koordinatörlüğünce düzenlenen ve 4 gün boyunca devam eden kampta sosyal ve kültürel içerikli etkinlikler gerçekleştirildi.

Kamp programı kapsamında İl Müftüsü Mustafa Soykök ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Temel Kacır, İlçe Müftüsü İbrahim Sağlam ve STK temsilcileri öğrencilerle bir araya geldi.

Burada gençlere hitap eden İl Müftüsü Soykök, gençliğin önemine işaret ederek, "Bu dönemde Rabbimizin rızasını kazandığınızda arşın altında gölgelenen yedi gruptan birisi olursunuz. Bu kamp dönemi arkadaşlığınızın pekiştiği en güzel ortamlardan birisi. Buradaki anılarınız hayatınızda güzel bir iz olarak kalacak. Hayatta iyi ve güzel izler bırakan gençler olacağınıza inanıyorum." dedi.

İlçe Müftüsü İbrahim Sağlam ise öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmeleri için kamp düzenlediklerini belirterek, "Öğrencilerimizin bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak ve sosyalleşmelerine destek olmak amacıyla Gençlik Koordinatörlüğümüz kamp programı düzenledi. Kampımız Demirci'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı anısına Kuvayi Milliye kahramanlarımızdan Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı'ya ithafen yapıldı." diye konuştu.

Editör: Mehmet Çalışkan