Akhisar İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğünce “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla engelli bireylere yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Akhisar Diyanet Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen kahvaltı programına Kaymakam Sabit Kaya, İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu, Engelli Kent Konseyi Başkanı Yeliz Dedeoğlu, İlçe Engelli Koordinatörü Zeynep Darende ve engelli bireyler katıldı.

Programda konuşan Kaymakam Kaya, “Bu güzel mekanda böyle etkinliklerin yapılması çok güzel. Bütün vatandaşlarımızın istifadesine sunulan böylesine güzide bir mekanı sosyal olarak imkan buldukça değerlendirmemiz gerekir. Bu vesileyle engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sağlıklı günler diliyorum.” dedi.

İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu ise “Biz size yardımcı olma konusunda her şeyi yapmaya hazırız. Çünkü hayat sizinle güzel. Her birimiz engelli adayıyız. Engelli olmak Allah katında ne üzülecek bir durum ne de sağlığı sıhhati yerinde olanların Allah katında üstünlüğüne delalet eden bir durum. Sadece üstünlük Rabbimizin katında takvadadır.” diye konuştu.

Akhisar İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörü Zeynep Darende de “Yaşadığınız zorlukların ve engellerin farkındayım, özellikle bir engelli eşi olarak. Akhisar Müftülüğü olarak da her türlü engeli birlikte aşmak için buradayız. Katıldığınız için teşekkür ederiz. Hayat sizinle güzel.” ifadelerine yer verdi.

Program kahvaltı ikramıyla sona erdi.

Editör: Mehmet Çalışkan