Türkiye Diyanet Vakfı, vatandaşların kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla her yıl olduğu gibi bu sene de vekaletle kurban kesim organizasyonu düzenliyor.

Bu kapsamda harekete geçen Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi, vatandaşları vekalet yoluyla kurban bağışı konusunda bilgilendirmek ve bağışlarını kabul etmek amacıyla "Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve Bağış Standı" açtı.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek gerçekleştirilen açılışa İl Müftüsü Mustafa Soykök, Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Cemalettin Gezgiç, Başkanlık Müşaviri Ömer Aydın, Diyanet İşleri Uzmanı Fatih Yıldız, Başkanlık Vaizi Abdurrahman Akbaş, ilçe müftüleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Kısık Camii önündeki açılışta konuşan İl Müftüsü Mustafa Soykök, vekaletle kurban kesim kampanyasının önemine değinerek vatandaşları kurban bağışı yapmaya davet etti.

Konuşmaların ardından Diyanet İşleri Uzmanı Fatih Yıldız’ın yaptığı dua ile standın açılışı yapılarak kurban bağışları kabul edilmeye başlandı.

Editör: Mehmet Çalışkan