Malatya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda “Gençliğe Değer Projesi” personel eğitim programı düzenledi.

Cami görevlileri ve Kur’an kursu öğreticilerinin katılımıyla iki oturum halinde gerçekleştirilen eğitim programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İl Müftü Yardımcısı İhsan Mesut Akbaş’ın yaptığı açış konuşmasının ardından Gençlik Koordinatörü Feyza Uçar ve Erkan Kartal, yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. 

Daha sonra kürsüye gelen Diyanet İşleri Uzmanı Mustafa Irmaklı ise “Gençlerle İletişim ve Gençliğe Ulaşma Stratejilerimiz” konulu sunum yaptı.

Programın ardından Diyanet İşleri Uzmanı Mustafa Irmaklı, Malatya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ekibi ile Necip Fazıl Kısakürek Diyanet Gençlik Merkezinde bir toplantı gerçekleştirdi. 

Öte yandan İnönü Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Diyanet Gençlik Çalışmaları Merkezi de ziyaret edildi.

Eğitim programına Diyanet İşleri Uzmanı Mustafa Irmaklı, İl Müftü Yardımcıları İhsan Mesut Akbaş ve Fikriye Özkan, Battalgazi İlçe Müftüsü Hüseyin Özdemir, Yeşilyurt İlçe Müftüsü Selami Sayın, İl Gençlik Koordinatörleri Feyza Uçar ve Erkan Kartal ile din görevlileri katıldı.


 

Editör: Mehmet Çalışkan