Kütahya İl Müftülüğü ile Merkez Demirciören Köyü Hayırseverler Derneği iş birliğinde "Kariyer Günleri Söyleşi Programı" düzenlendi.

Demirciören Köyü Abdülhamit Han Camii Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa Demirciören ve çevre köylerden çok sayıda genç ile vatandaşlar katıldı.

Kütahya Valisi Ali Çelik'in katılımıyla düzenlenen programın açış konuşmasını İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş yaptı.

Vakıfların ve derneklerin milletin hizmetine katkı sağlamak için var olduğunu ifade eden İl Müftüsü Demirtaş, çalışmalarından dolayı Demirciören Köyü Hayırseverler Derneği üyelerine teşekkür etti.

Programda öğrencilerin sorularını cevaplandıran Kütahya Valisi Ali Çelik, lise yıllarının kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, "İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Hayatımızın her anında hayırlı işler yapabilmek için hayatımızı formatlamalıyız. Millete dayanmayan devlet, devleti olmayan millet olamaz. Allah devlete millete zeval vermesin." duasında bulundu.

Vali Çelik, "Dünyadaki en kariyerli insan, dürüst ve güvenilir insandır. Hangi mesleği planlıyor olursanız olun, neyi hedefliyorsanız hedefleyin, güvenilir insan olun." tavsiyesinde bulundu.

Editör: Mehmet Çalışkan